Σχέδια Π.Δ. που αφορούν στην οργάνωση των νέων αιρετών Περιφεριών

Προς: Α΄ βάθμιες Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ.
Συνάδελφοι,
Σας στέλνουμε τα σχέδια Π.Δ. που αφορούν στην οργάνωση των νέων αιρετών Περιφερειών καθως και επιπρόσθετα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, που αναφέρονται στις διαδικασίες των μετατάξεων, στο μεταβατικό στάδιο για την εφαρμογή του “Καλλικράτη” και σε μια σειρά απαραίτητων ενεργειών για την μετάβαση στο νέο μοντέλο οργάνωσης και λειτουργίας της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.
Με ευθύνη σας, να σχολιαστούν αυτά που αφορούν την περιοχή σας και τα σχόλια να σταλλούν  το ταχύτερο δυνατόν απευθείας στο 5ο Τμήμα του Συμβουλίου Επικρατείας, υπόψη του αρμόδιου εισηγητή κ. Βασιλειάδη Δημήτριου (τηλ : 210-3710253), με ταυτόχρονη κοινοποίηση στο Υπουργείο Εσωτερικών και προφανώς και την Ομοσπονδία.
Για την διευκόλυνσή σας στέλνουμε τον αντίστοιχο σχολιασμό που ήδη έκανε η συναδέλφισα Ειρήνη Βρέντζου (Πρόεδρος Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. Aνατολικής Κρήτης) για το Π.Δ. της περιοχής ευθύνης της, εκτιμώντας οτι θα σας βοηθήσει στον εντοπισμό προβλημάτων και παρατηρήσεων γενικού χαρακτήρα που αναπαράγονται σε όλα τα Π.Δ.
Ο Πρόεδρος της Π.Ο. Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ.
           Μούζιος Παναγιώτης

– Συννημένα τα Π.Δ. των Περιφερειών – zip  | 5Mb

Scroll to Top